Det er mange som har utfordringer i forbindelse med hengerlasting og i dette webinaret har jeg lyst til å samle alle mine tanker, tips og verktøy for å trygge både hesten og deg på hengerlastingen og kjøringen!

Jeg vil ønske velkommen til nytt webinar torsdag 26. januar med temaet: Hengertrygging og hengertrening! Link til Facebook-arrangementet finner du her: https://www.facebook.com/events/1564736717305788

Hengerlasting generelt er et av de temaene som veldig mange har utfordringer med. Noen har hester som har opplevd ubehagelige opplevelser i forbindelse med hengeren, andre vet ikke helt hvordan de skal trygge hesten, eller praktisk få hesten på hengeren, og ikke minst er det mange hestefolk som selv har vært med på langt fra ideelle lastesituasjoner som har satt seg i kroppen.

I dette webinaret har jeg lyst til å samle alle mine tanker rundt dette med hest og hengerlasting (og -kjøring!). Det er nemlig så mange små og store momenter jeg tror kan være med på å gjøre en stor forskjell for alle som har utfordringer med dette, uten at det egentlig dreier seg om at man må følge én spesifikk lasteteknikk for å få hesten på hengeren. For, som mange sikkert har erfart, så er det å få hesten på hengeren egentlig bare en liten del av et mye større bilde.

I dette webinaret kommer jeg derfor til å gå gjennom mye av det jeg synes er viktig når det kommer til å trygge hesten (og deg selv) på selve hengeropplevelsen, fra lasting, til binding, kjøring og avlasting.

Som overskriften tilsier så deler jeg dette temaet ofte opp i to ulike momenter: Hengertrygging og hengertrening. Begge deler er like viktige, men har veldig forskjellige fokusområder.

I webinaret vil vi blant annet se på viktige prinsipper for:

➡️ Unghesten som skal lære å bli trygg på henger
➡️ Hesten som har negative assosiasjoner til hengeren
➡️ Hesten som er redd for lasteprosessen, eller kjøreturen, eller begge deler
➡️ Hesten som «ikker er redd», men som ikke vil gå på hengeren når du ber om det
➡️ Hesten med traumer fra tidligere hengeropplevelser
➡️ Deg og alt du kjenner på ved hengerlessingen – og hvor mye dette påvirker prosessen
➡️ Kommunikasjonen mellom deg og hesten generelt og spesifikt i hengersituasjonen
➡️ Lese og forstå hesten små og store signaler på stress, usikkerhet og forsvar
➡️ Ulike typer lasteteknikker og konkrete metoder
➡️ Sikkerhet ved pålasting, kjøring og avlasting
➡️ Utstyr, verktøy og ulike hengere
➡️ Nødsituasjoner. Hva slags utstyr bør være hvor og hvilke prosedyrer bør du kunne?
➡️ Spørsmål og svar

⭐️ Webinaret varer i ca. 2 timer med én pause midtveis. Etterpå setter vi av ca. en halvtime til spørsmål og svar.
⭐️ Alle som melder seg på vil få tilgang til opptak av webinaret i sin helhet i én uke. Så dersom datoen ikke passer eller du blir forhindret fra å komme så kan du se på webinaret i etterkant.
⭐️ Pris for webinaret er 199 kr. Det inkluderer opptak av webinaret i etterkant.
⭐️ Påmelding gjøres ved å betale 199 kr. inn på konto 1286.51.66859. I betalingsinformasjonen skriver du: «henger» + din e-postadresse. OBS: Hvis banken ikke godttar @-symbolet kan du feks. skrive «(att)» eller «(krøllalfta)» i stedet for symbolet, feks. post(att)tinebohnsdalen.no.
Når betalingen er registrert vil du få tilsendt en e-post med bekreftelse på din påmelding.
⭐️ En uke før webinaret starter vil du få tilsendt en e-post med påminnelse og praktisk informasjon.
⭐️ Webinaret vil holdes på Zoom. Lenke og passord til Zoom-rommet hvor du kan følge webinaret vil du få tilsendt på mail ca. 1 time før webinaret starter.

Dette er for meg et viktig webinar, som jeg håper kan være til nytte for alle som kjører hest eller planlegger å kjøre hest på henger, eller som bare vil ha noen innspill eller nye verktøy for den videre hengertryggingen og hengertreningen.

Har du noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt via PM her på Facebook. 😃

Velkommen!

Del: