Kunnskap der du er

Påmelding er stengt

Utvid hestens komfortsone!

Opptak av dette webinaret er dessverre ikke tilgjengelig, annet enn for de som deltar på nettkurset «Utvid hestens komfortsone» som har oppstart 19. april 2024. Mer informasjon legges ut 9. april.

Mer info

Tidligere webinarer:

Webinarene er opptak av ca. 2 timers forelesning + 30-60 min med spørsmål og svar om webinartemaet.

Hvordan lærer egentlig hesten?

Hvordan lærer egentlig hester? Hvorfor funker det ulike trenere gjør? Lær mer om hva som faktisk skaper læring, og hvordan du kan lære hesten nye ting!

Kjøp tilgang
Mer info

Den viktige hverdagshåndteringen!

Hverdagshåndtering er kanskje det aller viktigste vi gjøre med hestene våre, og her finnes det mange muligheter for å forbedre både relasjon, kontakt, rutiner og vaner.

Kjøp tilgang
Mer info

Tøm hestens spenningsbeger

Metaforen spenningsbeger (worry cup) er kanskje et av de viktigste konseptene å forstå for å kunne hjelpe hester som ofte blir anspente eller reagerer stort på små ting.

Kjøp tilgang
Mer info

Les og forstå hestens små signaler!

Å forstå hestens små og subtile signaler er helt avgjørende for å skape en god og trygg relasjon, og noe av det aller viktigste vi kan lære oss.

Kjøp tilgang
Mer info

Hengertrygging & hengertrening!

Gruer du deg ofte til hengerlastingen? Dette webinaret vil gi deg forståelse og verktøy for å trygge både deg og hesten på den videre hengertreningen!

Kjøp tilgang
Mer info

Viktige prinsipper for trening av unghesten!

Lær deg deg noen av de aller viktigste prinsippene for trygg og effektiv trening av unghesten, uansett alder, type og senere ambisjonsnivå!

Kjøp tilgang
Mer info