Har du føll eller unghest og lyst til på litt innspill rundt hvordan du kan jobbe fremover så er dette webinaret for deg! Her vil jeg gå gjennom mye av det jeg synes er viktig når det kommer til håndtering og trening av unghest, og gi noen praktiske tips om ting som jeg synes er viktig å være bevisst og trene på. Webinaret retter seg mot alle som har føll eller unghest, eller som bare er interessert i å lære mer om viktige prinsipper for trening av unghesten. (Psst, her kan det være aktuelle prinsipper for trening av den voksne hesten også!)

En av mine store interesser gjennom hestelivet har vært trening og håndtering av unghest. Alt fra håndtering av føll til å lære unghesten mer om livet som venter, hjelpe unghesten med å bli best mulig forberedt på livet som ridehest, gjøre den tryggere, tilvenne den ting og situasjoner, og ikke minst lære den viktige signaler og øvelser for at den skal bli en trygg og robust ridehest.

Ideen til dette webinaret kom siden det var så stor interesse når jeg la ut om foredraget jeg holdt om dette temaet på NMBU tidligere i høst. Jeg fikk da ideen om å videreutvikle dette til et webinar for alle som har føll eller unghest, eller som bare er interessert i å lære mer om viktige prinsipper for trening av unghesten. (Psst, her kan det være aktuelle prinsipper for trening av den voksne hesten også!)

I dette webinaret kommer jeg derfor til å gå gjennom mye av det jeg synes er viktig når det kommer til håndtering og trening av unghest, og gi noen praktiske tips om ting som jeg synes er viktig å være bevisst og trene på dersom man har unghest. Jeg kommer blant annet til å prate om:

➡️ Generelt om føll og unghester og hvordan vi kan sette opp gode læringssituasjoner også utenom trening.

➡️ Hvordan lærer unghesten? Hvordan fungerer hjernen dens? Litt om læringsteori og teknikker.

➡️ Tilvenning, toleransevindu og komfortsonearbeid.

➡️ Den viktige rammen og litt om grenser.

➡️ 6 viktige og veldig konkrete treningstips.

➡️ Praktiske eksempler på hvordan du kan «sette inn penger» på konto i en rekke ulike situasjoner, som feks. veterinær, hovslager og henger, sånn at du kan gjøre nødvendige «uttak» når du trenger det.

➡️ Skalaen før treningsskalaen

➡️ God grunnhåndtering – en liste

➡️ 10 (12) viktige prinsipper for trening av unghest

➡️ «Hovedprinsippet» for all unghesttrening

➡️ Noen vanlige unghestutfordringer, og noen mulige løsnnger

➡️ Spørsmål og svar

⭐️ Webinaret varer i ca. 2 timer med én pause midtveis, inkludert svar på spørsmål som du måtte ha. 🙂

⭐️ Alle som melder seg på vil få tilgang til opptak av webinaret i sin helhet. Så dersom datoen ikke passer eller du blir forhindret fra å komme så kan du se på webinaret når som helst det passer for deg.

⭐️ Pris for webinaret er 199 kr. Det inkluderer opptak av webinaret i en uke.

⭐️ Påmelding gjøres ved å betale 199 kr. inn på konto 1286.51.66859. I betalingsinformasjonen skriver du: «webinar»+ din e-postadresse. Når betalingen er registrert vil du få tilsendt en e-post med bekreftelse på din påmelding.

⭐️ En uke før webinaret starter vil du få tilsendt en e-post med påminnelse og praktisk informasjon.

⭐️ Webinaret vil holdes på Zoom. Lenke og passord til Zoom-rommet hvor du kan følge webinaret vil du få tilsendt på mail ca. 1 time før webinaret starter.

Dette gleder jeg meg masse til! Jeg har mange praktiske eksempler, videosnutter og konkrete tips jeg har lyst til å dele, som jeg tror og håper kan være til nytte for alle med interesse av unghest (eller generelt trening av hest).

Har du noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt via e-post eller Facebook. 😃

Link til Facebook-arrangementet, hvor oppdatert informasjon vil legges ut fremover, finner du HER.

Velkommen!

Del: