Facebook-tekster

Blogg

Blogg

Jeg har alltid vært veldig glad i å skrive. Her på bloggen finner du mange refleksjoner, skildringer, tips og historier!

Bare gå av

Bare gå av. Det gjør deg ikke til en dårligere rytter. Det er helt sant.

Lydig hest? Vi må begynne å se bedre etter

Hvis lydig er lokket på toppen av gryta som inneholder alt dette, så må vi trene øynene våre på hva det er vi ser i hester og kommunikasjon mellom hest og menneske. Vi må begynne å se bedre etter.

Hvordan du behandler hesten

I 2010 var jeg fotograf under World Equestrian Games i Kentucky i USA. Jeg husker ikke alle som vant, men jeg husker noe annet veldig godt: Forskjellen på hvordan de behandlet hestene sine.

Webinar: Hengertrygging og hengertrening!

Dette er et av de viktigste webinarene jeg kommer til å holde. Her vil jeg samle alt jeg synes er så viktig i forbindelse med å gjøre hesten (og deg) trygg og komfortabel på alt fra lasting til kjøring og avlasting på nye steder.

Det er bare en hest

Han prøver ikke å komme unna, teste eller vinne. Hans hjerne bearbeider ikke ting slik som vår. Han tar inn - alt - og responderer på det. Hans respons er sannferdig. Det er svaret på hvordan han har det. Hva han føler. Og hva han trenger.

Hva med deg da?

Det er ingenting du ønsker mer enn at hesten skal ha tillit til deg. At han skal stole på deg. Gå hvorenn du ber han om, vente rolig og tålmodig. Ikke være redd, hvis du sier til han at det er trygt. Men samtidig lar du han styre hele showet.

Webinar: Viktige prinsipper for trening av unghesten!

Dette webinaret retter seg mot alle som har føll eller unghest, eller som bare er interessert i å lære mer om viktige prinsipper for trening av unghesten. (Psst, her kan det være aktuelle prinsipper for trening av den voksne hesten også!)

En undervurdert treningsarena

Har du tenkt over hvor enormt potensiale det er i å jobbe med både fysiske og mentale øvelser for hesten (og deg) ute på ridetur?

Facebook-tekster