Oppgave 3: Dine verktøy for selvregulering

Dine verktøy

I denne oppgaven vil jeg du skal oppsummere Modul 2 og lage en konkret liste over verktøy du har lyst til å fokusere på å benytte deg av for å regulere deg selv i tiden fremover med hesten. Jo mer konkret liste du klarer å notere deg, jo enklere blir det å sette listen ut i praksis. Har du andre verktøy som du allerede benytter deg av og som er til god nytte, må du gjerne ta med dem også.

Del gjerne svarene under innlegget «Oppgave 3 – Dine verktøy» i Facebook-gruppa vår. Det kan være fint å se hvilke verktøy andre benytter seg av, eller har tenkt til å benytte seg av.

Et tips er å lage en fysisk kopi av denne listen, og ta med deg dette arket ut når du skal holde på med hesten. Les listen før du går til hesten, og underveis hvis du trenger det. Dette vil gjøre at verktøyene holder seg lett tilgjengelig i hukommelsen din, du blir påminnet dem stadig vekk og det er lettere for deg å ta dem i bruk. Hvis du bare leser dem kjapt her inne på kursportalen og ikke gjør noe mer med læringen, vil den raskt forsvinne igjen og du vil kanskje ikke huske dem når du får bruk for dem.

Husk også at alle verktøy bør trenes på før man skal ta dem i bruk i en faktisk situasjon.

Lykke til!