Oppgave 1: Din konkrete tilnærming

Oppgave 1: Din konkrete tilnærming

Husker du oppgaven om å skrive ned fokusområde og dele dette opp i tre mindre momenter og tilhørende konkrete punkter å jobbe med? Nå vil jeg at du skal ta fram denne igjen og se godt på den. Har du lyst til å gjøre noen endringer fra førsteutkastet etter denne modulen? Hvis du har lyst til det, så gjør gjerne disse endringene.

Deretter vil jeg du skal ta med deg noen av tankene fra denne modulen og se om du kan konkretisere enda mer metodikken som skal benyttes og helt konkret skrive en liste over ett eller flere av delmålene, hvor du definerer hvordan du har tenkt til å gå fram så konkret som mulig.

Det betyr ikke at dette er en plan du skal følge slavisk, men det kan være en måteå hjelpe til med å holde temaet oppe i bevisstheten slik at du holder deg litt til én fremgangsmåte over en periode forå  se hvordan det fungerer. Dette kan hjelpe med å systematisere treningen enda mer, dele den opp og gjøre det mer «spiselig»

Husk at alt henger sammen og at noen ganger så ligger målet ikke i det store målet du har skrevet på toppen, men i dialogen og kommunikasjonen med hesten underveis.

Gjør oppgaven for deg selv eller del i Facebook-gruppa om du vil. 🙂

Lykke til!